Om Oss

Kristian Undheim er utdannet CNC operatør og har tross sin unge alder laget 1000-vis av deler til alle formål der flotte overflater er en del av oppdraget.

Leif Undheim har drevet med reparasjon og restaurering av bil og motorsykler siden 80-tallet og har forsøkt mange løsninger for å rense korroderte, misfargede og skitne deler med både kjemikalier, børster, stålull, eller sandblåsing, med mange grovheter sandpapir og påfølgende tradisjonell polering ……

Det ble som regel så noen lunde bra, men ikke så godt som man kunne ønske seg i forhold til innsats, og forbrukte timer på en liten bil eller mc-del.

Vi skal nå hjelpe alle som trenger å få polert sine deler raskt og effektivt og har således investert i godt utstyr for å løse dette.

Ring, eller mail med din forespørsel om dine deler kan behandles, og hvordan vi får hjulpet deg raskt og effektivt.

Vårt Verksted ligger på Undheim på Jæren og vi kan avtale alt fra der vi stå for henting, levering til våre kunder eller forsendelse med posten Norge,

Lokale kunder kan også leverer sine deler selv for registering, vurdering av behandlingsform, samt avtale om pris for jobben som skal gjøres.